detachering

Met wie kunnen we u van dienst zijn? Heeft uw organisatie tijdelijk behoefte aan extra personeel? Wij selecteren voor u de juiste medewerker. Inmiddels werken via iederz Bemiddeling en Coaching meer dan 300 goed opgeleide en gemotiveerde mensen in de meest uiteenlopende functies. Van conciërge en baliemedewerker tot boekhouder en van chauffeur tot technisch medewerker.

Detachering via iederz: zo werkt het
Wij selecteren voor u de medewerker met de juiste vaardigheden en capaciteiten. Heeft de medewerker het profiel dat past bij uw organisatie, dan wordt een detacheringscontract gesloten. U bepaalt zelf de duur van de detacheringsperiode. De medewerker blijft bij ons in dienst. Wij regelen ook de uitvoering van de sociale wetgeving. Dat bespaart u veel administratieve rompslomp. Het betekent dat wij ook het salaris van uw flexibele medewerker betalen. U betaalt alleen een inleenvergoeding.

Sterke schakel: de consulent
Optimale samenwerking tussen inlener en medewerker staat voor ons voorop. De consulent van Bemiddeling en Coaching neemt u daarom de zorgen uit handen.
- hij selecteert de voor u geschikte kandidaat
- hij ondersteunt u (als inlener) en de toekomstige medewerker in de sollicitatieprocedure
- hij begeleidt u en de medewerker tijdens proefplaatsing en dienstverband
- hij beantwoordt uw vragen.
- hij zorgt voor de aanvraag van de subsidie en voor de eventueel noodzakelijke aanpassing van de werkplek