Andre van de Dierenambulance

Ik werkte vroeger als postbode, maar door wat privé problemen was dit op het laatst niet meer te doen voor mij.  Ik raakte voor een langere periode werkloos. In 2000 klopte ik aan bij het UWV om weer aan het werk te gaan. Omdat ik lang niet meer in het arbeidsproces had gezeten, had ik daar wel een stukje begeleiding bij nodig. En zo kwam ik bij iederz terecht.

Ik ben begonnen als schoonmaker

Ik ben begonnen met schoonmaak aan de Peizerweg. Ik had een langere periode niet gewerkt en deze baan was voor mij dus een goede opstap om weer in het arbeidsritme te komen. Op de lange termijn had ik echter andere ambities. Ik wilde graag met dieren werken. De mensen bij iederz hadden vertrouwen in mijn kunnen en hebben mij hierin gesteund. Samen met een consulent heb ik geregeld dat ik aan de slag kon bij de dierenambulance in Zuidwolde. Hier heb ik me opgewerkt tot assistent manager.

 

De kans om door te groeien

Na 4 jaar ben ik overgestapt naar de Dierenambulance in Groningen. Hier werk ik nu 14 jaar. Omdat ik leidinggevende capaciteiten heb, een goede teamplayer ben en situaties goed aanvoel, kreeg ik de kans om door te groeien. De sollicitatieprocedure was best pittig. Inmiddels ben ik sinds 2011 allround manager en eindverantwoordelijk voor de hele bedrijfsvoering hier.

Mijn takenpakket bestaat uit de dagelijkse aansturing van alle werkzaamheden. Ik maak de begroting, draai diensten mee, behandel sollicitaties en ben aanwezig bij vergadering. Als er gedoe is op de werkvloer dan los ik het op. Ook ben ik continu op zoek naar fondsen en donaties. Ik doe mijn werk met veel plezier. In mijn vrije tijd ben ik actief hardloper. Ik heb al 10 marathons op mijn naam staan.