Kwaliteit

Binnen Iederz worden producten samengesteld, verpakt en omgepakt van klanten door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het eigenaarschap van de producten blijft in alle gevallen bij de opdrachtgever. Tijdens het verblijf van de producten binnen de muren van iederz is het bedrijf zich ten volle bewust van haar verantwoordelijkheid voor het optimaal waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van de producten en dienstverlening. iederz maakt afspraken met klanten over de kwaliteit en de eisen van de klant zijn hierin leidend

ISO gecertificeerd

iederz werkt met afgesproken kwaliteitsnormen en is ISO 22.000 gecertificeerd. Gewichtscontrole volgens netto- of e-norm en metaaldetectie zijn (indien gewenst of noodzakelijk) onderdeel van het kwaliteitssysteem. iederz kan producten verwerken in geconditioneerde ruimtes, geschikt om open voedingsmiddelen te verpakken volgens HACCP-normering. Opslag in een speciale gekoelde ruimte behoort tot de mogelijkheden.

 

Acceptance quality limit

De afdeling montage & assemblage werkt met een afgesproken AQL’s (acceptance quality limit). Het afkeurpercentage bij iederz ligt ver onder de gebruikelijke limiet.