Montage en assemblage

Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in montage en assemblage van technische eindproducten en halffabricaten. Ons montagebedrijf is gespecialiseerd in het knippen en strippen van elektriciteitsdraad, assemblage van draadbomen en verlichtingsarmaturen. Ook bieden wij een oplossing voor eenvoudige tot ingewikkelde montageproblemen.

 

Vakkundig team

Onze medewerkers werken aan kwaliteitsproducten. Vakgerichte cursussen en trainingen houden medewerkers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast voldoen wij aan belangrijke standaarden voor kwaliteit. De productie vindt plaats op basis van CE-normen. Ook werken wij op basis van afgesproken AQL levels. Hierdoor ligt het afkeurpercentage ver onder de gebruikelijke norm.

 

Optimaal gestuurd proces

iederz garandeert een optimale begeleiding van het productieproces. Opdrachten worden via het geautomatiseerd systeem direct gekoppeld aan inkoopopdrachten en verwerkt in de planning. De opslag van producten gebeurt op basis van locatiecodes. Wij werken met geavanceerde apparatuur. Zoals de Komax Gamma 311 voor het knippen, strippen en aanslaan van draden.