Techniek

Een medewerker in dienst bij iederz kan werkzaam zijn als technisch medewerker binnen de productie bij iederz. Er zijn verschillende locaties waar productiewerkzaamheden worden verricht. Deze medewerkers worden aangestuurd door een werkleider.

 

Gedetacheerd

Wanneer een iederz-medewerker gedetacheerd wordt kan hij geplaatst worden bij diverse bedrijven waar de werkzaamheden heel verschillende kunnen zijn. Voorbeelden van werkzaamheden zijn: fietsmonteur, schilder, lasser, medewerker in een drukkerij of bijvoorbeeld klusjesman. Op de werkvloer word je aangestuurd door het bedrijf waar je gedetacheerd bent. Een consulent is gekoppeld aan jou voor coaching.

 

Afspraakbaan

Ook zijn er medewerkers met een afspraakbaan. Deze medewerkers hebben een dienstverband bij de werkgever. Ze worden door deze werkgever aangestuurd. Vaak worden mensen met een afspraakbaan ook begeleid door een jobcoach van de gemeente Groningen.

 

Voor bedrijven

Banen kunnen op maat worden gemaakt. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat de werkzaamheden passend zijn en de medewerker goed op zijn plaats zit. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan contact op. Wij hebben hiervoor specialisten in huis om mee te denken.