Ontwikkeltraject en praktijkleren

Als jij aan het werk wilt en je eigen inkomen wilt verdienen maar je hebt ondersteuning nodig bij het zetten van (opnieuw) een eerste stap naar werk of praktijkleren, dan kun je bij ons Instroomportaal terecht voor een ontwikkeltraject. Een ontwikkeltraject duurt bij ons maximaal een jaar, maar kan ook veel korter duren. Dat is afhankelijk van jouw persoonlijke omstandigheden.

Wij helpen je bij het zetten van de volgende stap!

Tijdens het traject gaan we samen met jou kijken naar jouw mogelijkheden. Maar ook op welke punten jij je vaardigheden verder wilt ontwikkelen. Gedurende het traject werk je hier aan, op verschillende plekken binnen ons bedrijf, en soms ook buiten ons bedrijf. Aan het eind van het traject stroom je uit met een advies, en ondersteunen wij je bij het zetten van de volgende stap.

 

 

Praktijkverklaring

Een ontwikkeltraject kan ook gericht zijn op het halen van een praktijkverklaring. Lukt het jou (nog) niet om een mbo-diploma te halen? Wil jij graag kunnen laten zien wat jij kan? Bij ons kun je in de praktijk leren!

Hoe werkt het?

Voor een ontwikkeltraject bij iederz kun je je aanmelden bij het Instroomportaal. Als je je aanmeldt krijg je eerst een intake-gesprek met onze arbeidsdeskundige. Tijdens dit intake-gesprek kijken we samen met jou wat we voor je kunnen betekenen en waar jouw ontwikkelpunten liggen. Met de coaches van het instroomportaal werk je aan deze ontwikkelpunten. Daarna ga je onder leiding van een werkleider op een productieafdeling binnen ons bedrijf hiermee verder.