Medewerkers aan het woord

Het is natuurlijk heel makkelijk om over jezelf te zeggen dat je goed bent. Daarom laten we op deze website ook medewerkers aan het woord over hun ervaring bij iederz!

Buiten iederz

Andre Nijdam, manager bij de Dierenambulance, 54 jaar

Ik werkte vroeger als postbode, maar door wat privé problemen was dit op het laatst niet meer te doen voor mij. Ik raakte voor een langere periode werkloos. In 2000 klopte i ...

Binnen iederz

Dina Stuttje, kantinemedewerker bij iederz, 54 jaar

Ik werk nu bijna 17 jaar bij iederz. Ik ben begonnen op de inpakafdeling, dit heb een paar weken gedaan. Toen ben ik in de kantine gaan werken.

Binnen iederz

Marco Brons, inpakmedewerker bij iederz, 18 jaar

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, dan ben ik heel erg gegroeid. Ik ben volwassener geworden en voel me ook volwassener door dit werk.

Buiten iederz

Mohammed Ansari, stagiair bij Lentis, 20 jaar

Ik ben Mohammed, ik ben 20 jaar en kom uit Afghanistan. Het werken bij iederz vind ik leuk om te doen. Ook biedt dit mij de mogelijkheid de Nederlandse taal goed te leren.

Buiten iederz

Marcel van de Wielen, voorman Groenvoorziening, 56 jaar

Wat belangrijk is in mijn werk als voorman is het in de gaten houden van het langskomende verkeer, hierbij let ik op de veiligheid voor de bewoners en de medewerkers.

Buiten iederz

Huub Smit, postvervoerder bij Cycloon, 20 jaar

Het werk bevalt me goed omdat ik een toekomst op kan bouwen. Vroeger had ik er moeite mee om me te concentreren, maar dat heb ik nu onder de knie. Daar ben ik trots op!

Binnen iederz

Harm Eggens, inpakmedewerker bij iederz, 56 jaar

In 2014 ben ik bij iederz begonnen op de inpakafdeling. Als manusje van ben ik breed inzetbaar. Ik rij heftruck en ook de elektrische pompkar kan ik bedienen.

Buiten iederz

Melanie Oosting, schoonmaker bij Visschedijk, 27 jaar

Ik werk bij Visschedijk en ik heb het ontzettend naar mijn zin. We hebben een hecht team dat bestaat uit 8 mensen. Het werken hier heeft me echt geholpen om verder te komen.

Binnen iederz

Fatima Alfajar, inpakmedewerker bij iederz, 20 jaar

Het leukste vind ik stickers plakken en verpakkingen controleren. Maar ik heb nog meer in mijn mars, want ik help ook mee met de administratie.