Stage en groepsstages

Al vele jaren bieden wij korte of langere (werk)stages aan. We kennen groepsstages via praktijkscholen of individuele stages. Als je wilt stagelopen vanuit het middelbaar -of praktijkonderwijs of je bent op zoek naar een stage voor een mbo-opleiding dan kun je bij ons terecht. Ook als je om een andere reden op zoek bent naar een stageplek. Voor de invulling van de stage denken we graag met je mee. Vanuit veel verschillende opleidingen kun je bij ons stage lopen omdat we daarvoor een erkend leerbedrijf zijn.

Hoe werkt het?

Of het nu voor het praktijkonderwijs is of vanuit een MBO-opleiding, Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. iederz is een erkend leerbedrijf voor veel verschillende beroepskeuzes. Valt jouw beroepskeuze binnen onze erkenningen en wil je bij ons stagelopen? Neem dan contact op via e-mail. Je gebruikt hiervoor het contactformulier op onze website.

Op het contactformulier vul je behalve je contactgegevens ook in dat het gaat om een stage met daarbij de periode waarin je je stage moet lopen. Na ontvangst van je mail zal er contact met je opgenomen worden. Wanneer er plaats is voor een stage dan zal er tussen jou, je school en iederz een stageovereenkomst worden afgesloten.

Je bent van harte welkom!