Wij zijn iederz!

Wij zijn het sociale werk-leerbedrijf van de gemeente Groningen. Al meer dan 40 jaar bieden wij onze werknemers beschut werk, zowel binnen als buiten ons bedrijf. We ontwikkelen onze medewerkers door middel van werk, waarbij we kijken naar talenten en mogelijkheden. Iemand een volgende stap laten zetten is onze uitdaging. Iedereen met een indicatie voor beschut werk kan bij ons komen werken.

 

 

Nieuwe doelgroepen

Door de komst van de Participatiewet zijn er nieuwe doelgroepen die een beroep op ons doen. Voor ons is het een uitdaging om hier goed in mee te bewegen. Daarom hebben we een instroomportaal opgericht. In ons instroomportaal kan iedere burger uit de gemeente Groningen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt terecht voor ondersteuning bij het (opnieuw) maken van een eerste stap naar werk of praktijkleren. Deze ondersteuning geven we vorm door individuele trajecten aan te bieden gericht op persoonlijke ontwikkeling en het aanleren van (werknemers)vaardigheden. Daarbij is het doel om de stap naar werk of onderwijs of praktijkleren te kunnen maken, binnen of buiten iederz.

 

Individuele begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons wil werken, al werkt of een traject volgt op een passende plek terecht komt. Daarom hechten we veel waarde aan individuele begeleiding op de werkvloer. We werken samen met diverse maatschappelijke instellingen, (sociale) ondernemingen, de zorg en het onderwijs. We laten pas los als onze medewerkers goed geland zijn!