Opdrachtgevers

iederz verricht voor vele opdrachtgevers voornamelijk inpak en montagewerkzaamheden. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring op dit gebied. Naast deze werkzaamheden denken wij ook graag met u mee hoe wij u van dienst kunnen zijn en zo een win-win situatie kunnen creëren. Hieronder vindt u een kleine selectie aan partijen waarvoor wij opdrachten uitvoeren.

 

 

Les Chevaliers

Eén van de grootste producten van Nederland van chocolade en pralines. De chocolade en verpakkingen worden bij iederz geleverd en hier verpakken wij deze vervolgens.

Jaco

Jaco is een specialist op het gebied van wegtransporttechniek. Namens Jaco zetten wij draden en kastjes in elkaar die ervoor zorgen dat de laadbak van een vrachtwagen in balans blijft, ook als deze ongelijk beladen is.

 

 

Armstrong

Armstrong is een producent van plafondsystemen. iederz regelt namens Armstrong het hele proces omtrent monsters, van aanvraag tot en met verzending. Meer informatie is te vinden in onze bedrijfscase.

 

Siderius

Siderius is dé specialist op het gebied van professionele reiniging. Zij zijn fabrikant van reinigingsproducten en badcosmetica. Wij verpakken voor Siderius diverse producten, onder andere zeep.

Hirschmann

Hischman is marktleider in ‘industrial networking’. Zij ontwerpen en produceren vele multimedia oplossingen. Bij iederz worden de 5 en 10 meter coax kabels in elkaar gezet.

 

Van West

Van West is een koeltechnisch productiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en seriematig produceren van vloeistof- en luchtkoelers. Bij iederz zetten we de kabels in elkaar die in hun producten komen.

 

Ook zaken doen met iederz?

Wilt u ook uw maatschappelijke verantwoordelijkheid pakken en zaken doen met iederz? Neemt u dan vooral contact op.