Wat we doen

Wij zijn het sociale werk-leerbedrijf van de gemeente Groningen. Al meer dan 40 jaar bieden wij onze werknemers beschut werk, zowel binnen als buiten ons bedrijf. Iemand een volgende stap laten zetten is onze uitdaging. Iedereen met een indicatie voor beschut werk of een Wajong-uitkering kan bij ons komen werken.

Binnen iederz

Beschut werk

Wij bieden beschut werk aan iedereen die hiervoor een indicatie heeft of een Wajong-uitkering heeft. Beschut werk betekent dat je werkt in een beschermde werkomgeving.

Lees verder

Ontwikkeltrajecten en praktijkleren

Wil jij aan het werk en je eigen inkomen verdienen maar je heb je ondersteuning nodig bij het zetten van (opnieuw) een eerste stap naar werk of praktijkleren?

Lees verder
Buiten iederz

Gedetacheerd bij andere werkgevers

We hebben beschut werk zowel binnen als buiten ons bedrijf. Veel van onze SW-medewerkers werken binnen ons bedrijf, maar nog meer zijn er gedetacheerd.

Lees verder
Buiten iederz

Afspraakbaan

Een afspraakbaan is een baan bij een externe werkgever voor iemand die niet zonder ondersteuning of begeleiding kan werken, maar geen beschutte werkplek nodig heeft.

Lees verder

Stage en groepsstages

Al vele jaren bieden wij korte of langere (werk)stages aan. We kennen groepsstages via praktijkscholen of individuele stages.

Lees verder
Binnen iederz

Arbeidsmatige dagbesteding

Onze dagbesteding is er op gericht om je een stap verder te helpen waardoor je uit de dagbesteding komt en een vorm van werk of praktijkleren kunt gaan doen.

Lees verder