Armstrong

Wij zijn een producent van plafondsystemen. Onze producten worden over de hele wereld verkocht. De samenwerking met iederz is zo’n 15 jaar geleden ontstaan toen we nog een fabriek hadden in Hoogezand.

Netjes en zorgvuldig

iederz maakt de monsters voor de plafondpanelen en de ophang-systemen. Naast de productie heeft iederz ook de verzending van monsters en promotiematerialen naar de klant van ons overgenomen. Hiermee verzorgt iederz nu het hele proces, van monster aanvraag (order) tot en met verzending. Via een online realtime-verbinding ziet iederz direct welke aanvraag er binnenkomt. Daarna volgt de orderpicking, wordt de bestelling netjes verpakt en tot slot met UPS verzonden. Het is van groot belang dat dit op de juiste wijze gebeurd, aangezien een monster het eerste contact is met onze klanten en prospects.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Binnen ons bedrijf is er veel aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mede daarom past de samenwerking met iederz goed binnen onze bedrijfsfilosofie. Ook prijstechnisch biedt de samenwerking met iederz veel voordeel, als je het vergelijkt met het kostenplaatje van een commercieel bedrijf.

 

Accurate begeleiding

We zijn erg tevreden over de samenwerking met iederz. Er is iets meer tijdinvestering nodig in de opstartfase. Ook merken we dat wanneer er dingen veranderen dit iets meer energie kost. Maar dankzij de accurate begeleiding binnen iederz kan deze tijdsfactor ruimschoots worden opgevangen. In andere woorden: de samenwerking verloopt prima!

Esther van den Broek, sales representative Armstrong