Bedrijfscases

iederz kent verschillende vormen van samenwerkingsverbanden. We werken op 2 manieren samen met het bedrijfsleven: als opdrachtgever voor ons beschut bedrijf en als partnerbedrijf waar we werknemers kunnen detacheren. We willen voor bedrijven een betrouwbare partner zijn en streven naar duurzame verbintenissen.

Buiten iederz

Groninger Museum

De samenwerking verloopt heel prettig. Vaak merk ik er niks van de mensen die hier via iederz werken een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Binnen iederz

Armstrong

Binnen ons bedrijf is er veel aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom past de samenwerking met iederz goed binnen onze bedrijfsfilosofie.

Buiten iederz

Visschedijk

We houden rekening met het functioneren van onze medewerkers. Hierdoor voelt iedereen zich gewaardeerd. Dit krijgen we weer terug in de vorm van commitment!

Binnen iederz

Green Logistics

Producten worden vanuit de hele wereld naar ons verzonden, onze eindgebruikers bevinden zich voornamelijk in Europa. Hierbij werken we nauw samen met iederz.

Buiten iederz

Sport 050

We werken al zo’n 25 jaar samen met iederz. Ik heb er veel bewondering voor hoe goed deze mannen de boel draaiende houden.

Binnen iederz

Perkin Elmer

Werknemers van iederz helpen bij het inpakken en verzendklaar maken. Door met iederz samen te werken, vergroten we onze flexibiliteit.