Harm Eggens

Sinds 1991 werk ik hier, ik ben begonnen als hovenier. Allerlei klussen kwamen voorbij, zoals het plaatsen van hekwerk, het aanleggen van vijvers en tuinen. Ik heb allerlei cursussen gedaan, bijvoorbeeld voor het werken met een bosmaaier en een kettingzaag. Ook voerden we werkzaamheden uit voor Staatsbosbeheer. Dat heb ik zo’n 3 jaar gedaan, hier denk ik met veel plezier aan terug.

Mooie tijden waren het

Halverwege de jaren ’90 hadden we een aantal strenge winters, waarin ik soms ook ’s nachts werd opgeroepen voor de strooiploeg. We hadden een lijst met locaties waar we bij langs gingen, waaronder het Martiniziekenhuis. De ochtend erna gingen we gewoon weer verder met ons reguliere werk. Mooi tijden waren het.

 

Ik maak makkelijk contact met mensen

In 2014 ben ik bij iederz begonnen op de inpakafdeling. Als manusje van alles en fulltime kracht ben ik breed inzetbaar. Ik rij heftruck en ook de elektrische pompkar kan ik bedienen. De werkleiders vragen mij regelmatig om mee te helpen met tal van karweitjes. Omdat ik makkelijk contact maak met mensen, word ik vaak gevraagd om nieuwe collega’s bij te staan tijdens hun inwerkperiode. Over een jaar of 9 ga ik met pensioen, tot die tijd werk ik met veel plezier bij iederz!