Waar kun je werken

Wil je via iederz aan het werk? Er zijn verschillende mogelijkheden.

Binnen iederz

Inpakken

Iederz is één van de grootste inpakbedrijven in Noord-Nederland. Er worden tal van dingen ingepakt; van zoetwarenindustrie tot de farmaceutische industrie en meer.

Binnen iederz

Montage en assemblage

Ons montagebedrijf is gespecialiseerd in het knippen en strippen van elektriciteitsdraad, assemblage van draadbomen en verlichtingsarmaturen

Buiten iederz

Groen

iederz verzorgt het reguliere groenonderhoud in de wijk en het onderhoud van de speelvoorzieningen in Groningen, Ten Boer en Haren. 

Binnen iederz

Horeca

Via iederz werken een klein aantal medewerkers in de horeca. Ze zijn dan werkzaam in de bedrijfskantines van iederz op verschillende locaties.

Techniek

Als technisch medewerker bij iederz kun je bijvoorbeeld werkzaamheden zijn als fietsmonteur, schilder, lasser, medewerker in een drukkerij of klusjesman.

Schoonmaak

Schoonmaakmedewerkers van zorgen ervoor dat ruimten er weer blinkend uitzien. Denk aan de dagelijkse schoonmaak van een kantoorpand, schoolgebouw of horecagelegenheid.

Buiten iederz

Post en vervoer

Het werk bestaat onder andere uit het sorteren en frankeren van post, het bezorgen op de (elektrische) fiets in de wijk en het koerieren met de auto in stad en ommeland.

Buiten iederz

Zorg

Gedetacheerde medewerkers van iederz zijn te vinden in de zorg. Zoals een ziekenhuis of een verzorgingstehuis. Vaak gaat het om horecawerkzaamheden.

Buiten iederz

Overig

Medewerkers in dienst bij iederz kunnen ook gedetacheerd worden in overige beroepen. Zoals kassière, sorteerder, magazijnmedewerker, winkelbediende of in de administratie.