Green logistics

Wij zijn een logistiek dienstverlener. Wij ontzorgen onze klanten volledig op het gebied van logistiek. We verzorgen niet alleen het transport van A naar B, maar voorzien in het hele proces: het verpakken van orders, re-labelen, adresseren, opslag en versturen. Dankzij onze werkwijze kunnen klanten zich volledig focussen op hun corebusiness.

Check op kwaliteit

Producten worden vanuit de hele wereld naar ons verzonden, onze eindgebruikers bevinden zich voornamelijk in Europa. Wij zijn op de hoogte van alle regelgeving. Hierbij werken we nauw samen met iederz. Bij het opstarten van een nieuw traject brengt een accountmanager samen met iederz in kaart wat er allemaal nodig is. Alle stappen worden in beeld gebracht. Zodra het logistieke proces op gang is, wordt er steekproefsgewijs gecontroleerd of alles goed gaat. Wanneer de batch bij ons in het magazijn staat, wordt deze nogmaals gecontroleerd. De foutmarge is daardoor nihil.

 

Prettig zaken doen

Het zaken doen met iederz ervaren wij als plezierig en professioneel. De lijnen zijn kort, dit betekent dat we snel kunnen schakelen. De begeleiding binnen iederz is goed, en daardoor verloopt het werk op de afdeling ook goed. Wij zijn erg tevreden!

Kor de Jager, directeur Green Logistics.