Fatima Alfajar

Ik kom uit Syrië. Sinds ongeveer 5 jaar woon ik in Nederland. Eerst heb ik op de Mytylschool in Haren gezeten. Doordat ik spina bifida heb, zit ik in een rolstoel. Maar daarom ben ik niet minder actief. Bij iederz zet ik me 100% in. Ik ben vorig jaar begonnen met een stage om te kijken hoe het ging. Eerst 2 dagen, toen 3 dagen. Op 25 april 2019 kwam ik van school af en kreeg ik een contract bij iederz. Daar ben ik heel trots op.

Ook help ik mee op de administratie

Bij iederz werk ik 4 dagen per week op de inpakafdeling. Ik begin om 9.30 uur en om 16.10 uur ben ik vrij. Het leukste vind ik stickers plakken en verpakkingen controleren. Maar ik heb nog meer in mijn mars, want ik help ook mee met de administratie. Ik houd bijvoorbeeld bij wie er aanwezig en afwezig zijn.

Op woensdagen ben ik vrij en dan werk ik als vrijwilliger bij het WIJ-team. Hier geef ik knutsel-les. Ook ga ik naar school, de school heet ‘School op maat’. Hier krijg ik taalles en rekenen. Ik wil me graag verder ontwikkelen als administratief medewerker. Ik kan heel netjes werken!