Schoonmaak

Onze schoonmaakmedewerkers zorgen ervoor dat ruimten er van binnen en buiten weer blinkend uitzien. Bij schoonmaak kan het gaan om verschillende soorten. Denk aan de dagelijkse schoonmaak van een kantoorpand, schoolgebouw of horecagelegenheid, of het schoonhouden van portieken en terreinen. Medewerkers schoonmaak krijgen training, dragen professionele kleding en maken gebruik van professionele middelen en materialen.

 

Visschedijk

Een medewerker in dienst bij iederz kan ook gedetacheerd worden als schoonmaakmedewerker bij onze grote opdrachtgever Visschedijk. Er zijn verschillende locaties waar schoonmaakwerk wordt verricht. Deze medewerkers worden geplaatst en gecoacht door de consulent bemiddeling en coaching en aangestuurd op de werkvloer door de inlener.

 

Afspraakbaan of begeleid werken

Ook zijn er medewerkers met een afspraakbaan of een begeleid werken indicatie. Deze medewerkers hebben een dienstverband bij de werkgever. Ze worden door deze werkgever aangestuurd. Vaak worden mensen ook begeleid door een jobcoach van de gemeente Groningen.

 

Voor bedrijven

Banen kunnen op maat worden gemaakt. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat de werkzaamheden passend zijn en dat de medewerker goed op zijn plaats zit. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan contact op.