Dina Stuttje

Ik werk nu bijna 17 jaar bij iederz. Ik ben begonnen op de inpakafdeling, dit heb een paar weken gedaan. Toen ben ik in de kantine gaan werken. Ik ben gestart met een proefperiode, daarna kreeg ik een vast contract en nu ben ik allround kantinemedewerkster. Eerst werkte ik fulltime, nu werk ik 2 dagen per week. Bij mij is tinnitus vastgesteld en glutenintolerantie. Daardoor ben ik gevoeliger voor stress. Als het echt niet meer gaat kan ik bij mijn werkleider terecht. Er is dan begrip, dat is fijn.

Graag maak ik mensen blij

De sfeer is meestal goed in de kantine. Natuurlijk kun je met de ene collega beter opschieten dan de andere, maar dat heb je altijd. Mijn werkzaamheden bestaan uit het maken van soep, broodjes en snacks uit de frituur, het bedienen van de kassa, snoepautomaat bijvullen en de spoelkeuken. Ik ben heel sociaal ingesteld. Als ik mensen kan helpen dan doe ik dat. Graag maak ik mensen blij met bijvoorbeeld een broodje of een kopje soep.

 

Ik vind het fijn om mijn eigen geld te verdienen

Vroeger heette iederz DSW. We werkten toen met vaste plekken. Er zijn in de loop van de jaren veel nieuwe mensen bijgekomen. Ik vind het fijn om hier mijn eigen geld te kunnen verdienen. Wel merk ik dat naarmate ik ouder word, ik wat eerder moe ben. Gelukkig wacht mijn vriend op me als ik thuiskom en kunnen we de taken verdelen.