U zoekt personeel

Veel van onze medewerkers werken in detachering bij externe werkgevers in uiteenlopende functies. Onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd. Daarbij komt ook dat het steeds moeilijker wordt om aan personeel te komen. Mogelijk biedt iederz voor u een oplossing. We maken onderling prijsafspraken op basis van taak en een loonwaarde die passend is. De personele taken en verantwoordelijkheden blijven met een detachering bij iederz liggen. Iederz is immers de werkgever. Wij hanteren hierbij de CAO WSW.

Aantrekkelijke financiële regelingen

Tegelijkertijd bestaat er een nieuwe regeling voor werkgevers die een werkplek bieden aan mensen met een arbeidsbeperking, zoals loonkosten- en begeleidingssubsidie. Deze vloeien voort uit de Participatiewet en hebben tot doel de arbeidsparticipatie van mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt te bevorderen.

De juiste vaardigheden

Indien u behoefte hebt aan personeel en geïnteresseerd bent om via ons personeel aan te trekken dan kunt u hierover contact opnemen met ons. Wij selecteren de medewerker met de juiste vaardigheden en capaciteiten en adviseert u over de juiste coaching en begeleiding, werkplek inrichting en de overeenkomst. Afhankelijk van de regeling zijn er meerdere mogelijkheden.

 

Detacheringscontract

Heeft de medewerker het profiel dat past bij uw organisatie dan wordt een detacheringscontract gesloten. Uw bedrijf bepaalt zelf de duur van de detacheringsperiode. De medewerker blijft in dienst bij iederz. Wij betalen het salaris van de medewerker en regelen de uitvoering van de sociale wetgeving. Uw bedrijf betaalt alleen een inleenvergoeding en draagt de zorg voor een veilige en goede uitvoering van de werkzaamheden.

Heeft u al iemand van iederz in dienst? Hieronder kunt u de algemene en aanvullende voorwaarden vinden

Algemene en aanvullende voorwaarden