Groen

Er wordt gewerkt in kleine teams via een detachering bij Stadsbeheer. Deze worden aangestuurd door een voorman en een productieleider. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het netjes houden van plantsoenen, hagen knippen, bladblazen, bestrijding van onkruid, snoeien en dunnen van bossen, klein onderhoud van gereedschap, zaaien en stekken van planten en het maaien van gazons en bermen. Er wordt meestal gewerkt vanuit een vaste locatie.

Afspraakbaan of begeleid werken

Ook zijn er medewerkers met een afspraakbaan of een begeleid werken-indicatie. Deze medewerkers hebben een dienstverband bij de werkgever. Ze worden door deze werkgever aangestuurd. Vaak worden mensen ook begeleid door een jobcoach van de gemeente Groningen.

 

Bij ons komen werken?

Heb jij groene vingers en vind je het fijn om buiten te werken? Dankzij ons gevarieerde aanbod is geen klus hetzelfde. Niet in het bezit van de eventueel benodigde certificaten? Geen zorgen. Bij ons kun je voor jou relevante opleidingen en cursussen volgen. Zo behaal je via ons bijvoorbeeld eenvoudig je VCA-diploma.