Voor begeleiders

iederz maakt werken mogelijk binnen de sociale werkvoorziening van de gemeente Groningen. Wij kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Wij kijken bij iederz met een open blik naar mensen: wat beweegt ze, wat is hun potentieel? Iemand een volgende stap laten zetten is onze grootste uitdaging. iederz is er voor mensen voor wie de afstand tot de arbeidsmarkt het grootst is.

Wellicht kunnen wij ook wat betekenen voor de persoon die jij begeleidt!

Werkgever

Op de verschillende locaties van ons beschut bedrijf bieden wij onze medewerkers beschut werk. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om bij andere werkgevers op een beschut werkplek aan de slag te gaan. Beschut werk is écht werk, op basis van een arbeidscontract. Daarmee kan iemand zijn/haar eigen inkomen verdienen en, afhankelijk van het aantal uren, geheel of gedeeltelijk uit de uitkering komen.

 

 

Ontwikkeling naar werk

Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt richting werk. Dat doen wij in ons Instroomportaal, waar wij onder andere ontwikkeltrajecten en arbeidsmatige dagbesteding aanbieden. Ook hebben wij volop stagemogelijkheden. Wij bieden zowel individuele -als groepsstages. Wij zetten de infrastructuur van de sociale werkvoorziening in om onze trajectdeelnemers te ondersteunen bij het zetten van de stap naar werk of praktijkleren.

 

 

Samenwerking

Wij werken met diverse partijen samen. Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe vormen van samenwerking. We willen zo optimaal mogelijk gebruik maken van onze eigen infrastructuur, ons netwerk en de voorzieningen die aanwezig zijn in de gemeente. Op deze manier willen we met onze samenwerkingspartners doorlopende lijnen creëren. Dit is een belangrijk uitgangspunt van onze visie: we zetten ons in om voor onze medewerkers en trajectdeelnemers de meest passende plek te vinden, en beëindigen ons traject pas wanneer de volgende stap ook daadwerkelijk gemaakt is.

Wil je weten of wij wat voor de persoon kunnen betekenen die jij begeleidt? Neem dan vooral contact op.