Horeca

Via iederz werken een klein aantal medewerkers in de horeca. Ze zijn dan werkzaam in de bedrijfskantines van iederz op verschillende locaties. Deze medewerkers helpen mee om de lunch voor te bereiden en zorgen voor een schone en nette kantine. De medewerkers worden aangestuurd door een werkleider.

Gedetacheerd

Er zijn ook gedetacheerde medewerkers van iederz te vinden in de horeca. Ze zijn bij verschillende organisaties in de vrije sector gedetacheerd en doen uiteenlopende werkzaamheden. Zoals het bereiden en uitserveren van ontbijt, lunch of diner. Of het portioneren van maaltijden of werken in een keuken. Deze medewerker wordt geplaatst en gecoacht door de consulent bemiddeling en coaching en aangestuurd op de werkvloer door de inlener.

 

Afspraakbaan of begeleid werken

Ook zijn er medewerkers met een afspraakbaan of een begeleid werken-indicatie. Deze medewerkers hebben een dienstverband bij de werkgever. Ze worden door deze werkgever aangestuurd. Vaak worden mensen ook begeleid door een jobcoach van de gemeente Groningen.

 

Voor bedrijven

Banen kunnen op maat worden gemaakt. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat de werkzaamheden passend zijn en de medewerker goed op zijn plaats zit. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan contact op.