Update omtrent sluiting iederz namens het Management team

Geplaatst op: 23 april 2020

Inmiddels is iederz alweer 3 weken gesloten. Als MT van iederz willen wij u nogmaals bedanken voor het getoonde begrip. Daarnaast willen wij u graag informeren over waar wij als MT mee bezig zijn als het gaat om een (gefaseerde) opstart van de activiteiten voor u als opdrachtgever.

Veel ruimte om snel op te starten is er niet. Dat heeft ons de persconferentie van premier Rutte op 21 april wel duidelijk gemaakt. Zorgvuldigheid in dit verband is met name voor onze medewerkers uiterst belangrijk.

Om goed en tijdig voorbereid te zijn op een (gefaseerde) opstart zijn wij als MT druk bezig om hiervoor binnen de kaders van het RIVM, nadere richtlijnen op te stellen. Dit doen wij in nauw overleg met het gemeentelijke kernteam ‘Corona’.

Een belangrijk uitgangspunt daarbij betreft eenduidigheid naar onze medewerkers. Alleen op die manier kunnen onze werkleiders de vragen die er leven in goede banen leiden. Dit voorkomt onnodige onrust en komt daarmee ten goede aan onze dienstverlening en het nakomen van de afspraken die we op enig moment samen met u gaan maken.

Wij vragen dan ook nog de komende periode (voorlopig vastgesteld op 20 mei 2020) om uw begrip voor de situatie.

Met vriendelijke groet,

MT iederz