flexibel in verpakken

Als iederz beschikken we over één van de grootste inpakbedrijven in Noord-Nederland. Met hoogwaardige apparatuur en specialistische kennis bieden we een oplossing voor tal van inpak- en verpakkingsvraagstukken. Het inpakbedrijf van iederz bedient zowel de food- als non-foodsector in een breed scala aan inpakactiviteiten: van zoetwarenindustrie tot tabaksindustrie, van bakkerijen tot de farmaceutische industrie.

Sterke motivatie
Een baan als inpakmedewerker bij iederz maakt hen tot gemotiveerde teamspelers met hart voor inpakken. De werkzaamheden vinden plaats in teams met elk zijn eigen werkleider. Vakgerichte cursussen en trainingen-on the-job houden medewerkers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Veelzijdige partner
In ruim 40 jaar is iederz uitgegroeid tot expert in inpakken. We spelen op allerlei manieren in op uw wensen:

- Bij een marktintroductie heeft u doorgaans nog niet de apparatuur om nieuwe producten te verpakken. iederz heeft dan de knowhow, apparatuur en capaciteit om aan uw inpakvraag te voldoen.
- U verpakt zelf uw producten? Pieken in uw inpakproces vangen we professioneel op.
- We brengen op verzoek bij bestaande verpakkingen technische verbeteringen aan.
- Bij promotionele acties bedenkt iederz inpak samen met u de meest effectieve verpakkingsmethode.

Procesbewaking
Uw producten verdienen een degelijke en representatieve afwerking: de verpakking. iederz werkt dan ook volgens strenge kwaliteitsnormen en is ISO 22.000 gecertificeerd. Zelfs zeer kwetsbare partijen food, petfood en non-food kan iederz inpak veilig en zorgvuldig verpakken. Gewichtcontrole volgens de E-norm en metaaldetectie zijn, indien noodzakelijk, onderdeel van het kwaliteitssysteem.

Logistieke ondersteuning
Het inpakbedrijf van iederz beschikt over een geavanceerd logistiek systeem op basis van locatiecodes. Op elk moment is de plaats en status van de producten vast te stellen. Het productiebureau bewaakt volgens een geautomatiseerde procedure de aankomst en levering van alle goederen.

Geconditioneerde ruimten
iederz inpak kent verschillende, van elkaar gescheiden, productie-units. Ze beschikken over hun eigen gespecialiseerde mensen én middelen:

- computergestuurde flowpackers
- check-weger
- metaaldetector
- banderolleermachine
- automatische sealmachines
- krimptunnels

De food- en petfoodafdeling werkt in geconditioneerde ruimten, geschikt om open voedselproducten te verpakken. Opslag in een speciale gekoelde ruimte is mogelijk.

Service in vervoer
De meeste opdrachtgevers regelen hun eigen vervoer. Maar desgewenst kan ook iederz het vervoer van de verpakte producten naar klanten verzorgen. Daarbij schakelen we een vaste, landelijke transporteur in.