Iederz is per 26 mei weer in beperkte omvang van start gegaan!

Geplaatst op: 27 mei 2020

Wij zijn erg blij om te kunnen aankondigen dat wij weer, in beperkte omvang, zijn opgestart. Op onze locatie in Hoogezand zijn wij hier, een paar weken geleden, mee begonnen. Eerst met twee productielijnen en op dit moment draaien we daar met vier productielijnen. Elke week evalueren we de voortgang. Omdat dit erg goed gaat zijn we  op dinsdag 26 mei ook op de iederz locatie aan de Peizerweg weer kleinschalig begonnen. Na de Pinksteren starten we ook aan de Van der Hoopstraat weer langzaam op. Tijdens de werkzaamheden worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Om dit mogelijk te maken zijn er aanpassingen gedaan: zowel in de manier waarop er gewerkt wordt als fysiek in het pand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan looproutes en extra desinfectie mogelijkheden. Door deze maatregelen kan helaas nog niet iedereen komen werken. De werknemers die verwacht worden krijgen hiervan bericht van hun leidinggevende.

Wij zullen elke week evalueren hoe de werkzaamheden verlopen. De insteek is om vervolgens stapsgewijs steeds meer medewerkers te laten werken en op die manier onze productiecapaciteit te vergroten.

Jammer genoeg betekent dit dat wij nog niet voor al onze opdrachtgevers en met alle werkzaamheden kunnen starten. Over wat het voor u betekent heeft U contact met uw contactpersoon bij iederz. Wij hopen hierbij nogmaals op uw begrip.

Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon binnen de organisatie. Wij danken u nogmaals voor uw begrip in deze lastige tijden!