Heldere kijk op een schone zaak

Als facilitair dienstverlener heeft iederz een lange traditie. En nog steeds bieden we u facilitaire diensten aan. Schoonmaak, was- en strijkservice zijn een belangrijk onderdeel van de facilitaire dienstverlening van iederz. Maar op een andere manier, want tijden veranderen.

Steeds meer wordt de samenwerking gezocht met commerciële bedrijven. In sommige gevallen neemt zo’n marktpartij zelfs de verantwoordelijkheid voor de bedrijfsvoering over. Mooi voorbeeld daarvan is de sociale joint venture van iederz met Visschedijk Facilitair.

Sinds begin 2010 vallen de bedrijfsdiensten schoonmaak en wassen en strijken van iederz onder regie van dit bedrijf. Vanaf dat moment zijn zo’n 60 medewerkers van iederz bij Visschedijk gedetacheerd. Zij houden zich dagelijks bezig met het onderhoud van kantoren, lesruimten, glasbewassing en het wassen en strijken van bedrijfstextiel. Samen optrekken met arbeidsontwikkelbedrijven als iederz is voor Visschedijk een bewuste keuze en hun manier van maatschappelijk ondernemen. Wilt u weten wat Visschedijk op het gebied van schoonmaak voor uw bedrijf kan betekenen? Kijk op www.visschedijk.nl/facilitair.