maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zaken doen met iederz is maatschappelijk verantwoord ondernemen. U biedt mensen met een arbeidsbelemmering werk binnen uw bedrijf. U koopt uw producten en diensten in bij iederz-bedrijven. Of u gaat met ons op zoek naar samenwerking op maat in een sociale joint-venture: u de business, wij de mensen.

Maatschappelijk ondernemen is vooral slim ondernemen
Maatschappelijk verantwoord (of duurzaam) ondernemen is zo langzamerhand een economische noodzaak. Uw relaties vragen erom, de maatschappij vindt het steeds vanzelfsprekender. Bedrijven die actief duurzaam ondernemen hebben een streepje voor bij opdrachtgevers, kredietverleners of subsidievertrekkers.

En u?
Vindt u het zelf vooral belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Of u bent gewoon op zoek naar mogelijkheden om uw werk slimmer te organiseren. Maar dan wel op een verantwoordelijke manier. iederz biedt tal van aantrekkelijke samenwerkingsmogelijkheden.  win-win situatie dus. Mooi voorbeeld daarvan is onze samenwerking met Visschedijk Facilitair onder het motto: de ondernemers de business, iederz de mensen.