de verbindende schakel in montage

iederz heeft ruim 40 jaar ervaring in montage en assemblage van technische eindproducten en halffabrikaten. Ons montagebedrijf is gespecialiseerd in het knippen en strippen van electriciteitsdraad, assemblage van draadbomen en verlichtingsarmaturen. Bovendien biedt iederz montagebedrijf oplossingen voor eenvoudige tot ingewikkelde montageproblemen. We onderscheiden ons door veel technische kennis en hoge kwaliteitsnormen.

Vakkundig team
De medewerkers van het montagebedrijf van iederz werken aan kwaliteitsproducten. Vakgerichte cursussen en trainingen-on the-job houden medewerkers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Betrouwbaarheid gegarandeerd
Het montagebedrijf van iederz voldoet aan belangrijke standaarden voor kwaliteit. De productie vindt plaats op basis van CE-normen. Wij werken op basis van afgesproken AQL levels. Hierdoor ligt het afkeurpercentage ver onder de gebruikelijke norm.

Optimaal gestuurd proces
Met maatschappelijk verantwoord ondernemen doet u natuurlijk geen concessies aan de kwaliteit van uw producten. iederz garandeert een optimale begeleiding van het productieproces. Opdrachten worden via het geautomatiseerd systeem direct gekoppeld aan inkoopopdrachten en verwerkt in de planning. De opslag van producten gebeurt op basis van locatiecodes. iederz montagebedrijf werkt met geavanceerde apparatuur. Zoals de Komax Gamma 311 voor het knippen, strippen en aanslaan van draden.